| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dimecres, 26 de novembre del 2008

Nou comunicat de la comissionada per a Universitats i Recerca i del rectorat (UB)

· Comunicat de la Comissionada per a Universitats i Recerca i del rectorat (UB)

· Posicionament del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans respecte al comunicat

5 comentaris:

Laura ha dit...

No acabo d'entendre que hi pinta aqui un comunicat de la SEPC, que jo sapiga en la assemblea no s'ha decidit publicar el comunicat de la SEPC en la web de la tancada. a la meva forma de veure, aquesta resposta del SEPC és inoportuna i està feta de forma unilateral, ja que no represneta ni de lluny a la comunitat estudiantil universitaria. Per tant crec que no es pertinent que aquest estigui aquí publicat ja que molts podem no sentir-nos representats per tal sindicat i per tant no seria una resposta representativa al comunicat dirigit a TOTS els estudiants que participem de les movilitzacions.

Unknown ha dit...

Estic d'acord. Millor deixem de parlar en nom de sindicats concrets (el qual no vol dir que no tinguin la seva impotància i funció!) i ens aglutinem en un mateix front, així inclourem molta més gent.

Una nova mostra que la cosa agafa cada cop dimensions majors:

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/rectores/afectados/revueltas/piden/ayuda/Gobierno/elpepusoc/20081127elpepisoc_4/Tes

Endavant!

Aturem el procés de Bolonya ha dit...

A últimes notícies hi ha el comunicat que la comissió de comunicació de la tancada va redactar, d'acord amb les idees que s'havien exposat a l'assemblea d'ahir al vespre. El comunicat del SEPC, per tant, no és l'únic que hi ha a la web i no pretén representar la gent de la tancada unilateralment, simplement és el comunicat que el SEPC ens va enviar.

biodiuno ha dit...

Desde la asamblea de Biologia, Ambientales y Bioquímica se está haciendo una web (al estilo de ésta, compartiendo documentos y enlaces) sobre los avances. Aquí va la dirección: www.biodiuno.es.vg o http://biodiuno.blogspot.com

Els Països Catalans contra Bolonya ha dit...

El que no entenc jo és aquesta actitud sectària, Laura i Arnau. El SEPC ha emès un comunicat en el qual subscriu els 3 punts principals que es demanen des de l'assemblea d'estudiants de la tancada: referèndums, expedientats i analitzar que la proposta de Blanca Palmada era buida de contingut; per tant, és lògic que el comunicat s'inclogui com a document d'interès, ja que parteix de les mateixes premises.

I no cal sentir-se representat pel sindicat ni els seus principis, però si el comunicat en concret no t'hi sents identificada, tampoc te'n sentiràs massa amb les demandes de l'assemblea d'estudiants de la tancada. Jo tampoc em sento representat amb moltes de les organitzacions enllaçades, però veig bé que hi siguin perquè ens han donat suport.

I Arnau, estar en un mateix front no significa dissoldre tota la varietat organitzativa existent. Les assemblees de facultat tenen aventatges i inconvenients respecte els sindicats, i cal saber compendre-ho i aprofitar les potencialitats de cada eina de lluita. Les AF aglutinen molta més gent com a marc unitari d'estudiants que són, però per exemple la seguretat alhora de debatre documents o planejar accions és INEXISTENT (saps a quants secretes s'han fet fora aquests dies de la central mentre paraven l'orella?).

I sí, cal fer pinya i aglutinar-nos en un sol front (de fet és el que hem estat fent tots aquests dies, no?), però des de la diversitat, no des de l'uniformització. Cal respectar que la gent s'autoorganitzi com vulgui.

PS: Jo sí que estic a favor (i m'imagino que qualsevol que no estigui per romanços) que hi estigui el comunicat del SEPC al blog respecte a la posició de l'ACUP.