| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

divendres, 28 de novembre del 2008

SOLIDARITAT DE LA CAMPANYA ‘QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS” AMB LES OCUPACIONS CONTRA EL PLA BOLONYA:

El més d’un centenar de sindicats, moviments socials i polítics que formem la Campanya “Que la Crisi la Paguin els Rics” volem mostrar la nostra solidaritat i recolzament amb la lluita que estan liderant els estudiants contra el Pla Bolonya.

El mateix sistema capitalista que explota a les classes populars, a les que fa pagar ara la seva Crisi, és el mateix responsable de la mercantilització de l’educació al serveï de les empreses i el capital privat.

El Pla Bolonya estableix les bases per la ultracompetitivitat dels estudiants, més que mai tractats com a futura carn de canó precària, al serveï de plans d’estudi cada vegada més elititzats, accesibles depenent de la teva classe social o d’un atractiu pla d’endeutament amb el banc de torn. Els estudis s’adequen a ‘les necessitats del mercat laboral’, amb les empreses ficant les dues potes a la universitat, treient beneficis, contaminant-la amb els seus negocis cobdiciosos com ho fan arreu de la societat.

Encoratjem les nostres companyes i companys a seguir la seva lluita, que també es la nostra. Mostrem la nostra solidaritat amb les ocupacions, que creixin, amb els expedientats de la UAB, amb totes les persones que organitzades assembleàriament plantem cara al Capital.

Volem, finalment, posar a disposició del col.lectiu d’estudiants i professors en lluita contra la LEC i el Pla Bolonya la manifestació ‘Que la Crisi la Paguin Ells’ que farem el proper dissabte 29 a les 17:30 a Plaça Universitat.

NO A LA PRIVATITZACIÓ!

QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

NO VOLEM UN NOU CAPITALISME, NO VOLEM CAPITALISME!