| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

diumenge, 28 de desembre del 2008

Comunicat de Premsa


En aquestes dates tan assenyalades i donada la circumstància de l'ocupació, durant aquests dies de reflexió i valoracions al respecte de tot el treballat durant aquest mes, hem madurat bolonyísticament parlant i hem deixat de ser uns simples estudiants innocents. Hem arribat a la conclusió, després de dos assemblees de més de 8 hores cadascuna, que:

No volem més finançament públic, preferim que el monopolitzin els bancs que han hipotecat totes les famílies del país. Creiem que, per una nova evolució de la societat actual, és prioritari que la gent no es faci gaires preguntes i que es realitzi consumint compulsivament (endeutada fins al coll), mentre la societat llença el coneixement adquirit durant segles. En aquest moment tenim clar que el millor que pot passar és ésser captats per la lògica dels mercats, i fer desaparèixer el pensament crític i reflexiu.

Per fi, els professors, amb Bolonya, podran donar les classes amb el PowerPoint (punt de poder) i també es professionalitzaran com a gestors i grans buròcrates. Alhora recomanem, pels estudiants, que el sistema de crèdits europeu no sigui de 40 hores sinó de 65 hores setmanals, tal i com ha estat recomenat desde la nostra estimada Europa. Potenciem la mobilitat europea, amb l'ajut dels nostres tradicionals patrocinadors del sector de l'hosteleria i serveis.

Les agències de qualitat són el millor sistema d'avaluació que podríem tenir, sobretot perquè els criteris que utilitzen van encaminats, per assessors de les multinacionals, a devaluar el coneixement. Ja n'estem farts d'aprofundir tant! Defensem les metodologies pedagògiques que s'estan implantant perquè ens recorden la nostra època de parvulari, primària i secundària; I sabem que tot procés en l'infància és vital recordar-lo a la universitat. No tenim ganes de saber, sinó d'aprendre a no aprendre res. Ens comprometem moralment a ser els nous màrtirs de la transformació de l'ensenyament públic superior, i estem disposats a patir les conseqüències dels nous títols de grau i la seva devaluació en el món laboral.

I, per què no dir-ho, ens solidaritzem amb els Mossos d'Esquadra, que ens ajuden en els talls dels carrers i en mantenir la inseguretat ciutadana.

Per concloure, els i les estudiants ocupants del rectorat de la UB ens comprometem fermament a assolir i impulsar el calendari estratègic proposat pel Ministerio de Ciencia e Innovación, sota l'ampar de la reconeguda i modèlica empresària senyora Garmendia, segons el qual el proper any 2015 gaudirem d'un Campus d'Excel·lència Internacional capaç de fer-nos un lloc dins les millors i més competitives universitats del món, on la universitat i l'empresa privada per fi aniran agafades de bracet.

Assemblea del Rectorat de la Universitat de Barcelona