| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dissabte, 3 de gener del 2009

JORNADES DE REFLEXIÓ

El proper diumenge 4 de Gener us convoquem a tots i a totes a la jornada de rflexió i debat que es durà a terme al voltant d'aquests dos temes:

-Educació; pensament crític per la transformació o assimilació per l'acomodament? (MATÍ, 11 hores.)
-Quines eines diferents tenim per aturar el procés d'implementació de l'EEES; Analisi crític sobre les lluites del moviment estudiantil per tal de trobar eines conjuntes. (tarda, 18hores. )

L'objectiu d'aquestes tertulies és el de, aprofitant que ara a la central sóm molts i moltes de diferents facultats, trobem un espai de discussió que ens porti, de mica en mica, a l'elaboració d'una lluita comuna. Remarquem el caràcter reflexiu d'aquesta trobada.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

M'ha arribat un correu electrònic sobre el Sindicato d'Estudiantes que teniu linkat a la columna dreta:

"El SE criminalitza, ataca i vol surtir per sobre de les assemblees.

Donant una volta per la web del SE, per veure que deien sobre les ocupacions, em trobo amb diferents articles amb la opinió d'aquest "sindicat d'estudiants"(cal recordar que els seus caps deixaren d'estudiar fa temps) i que es basen en els següents punts:

- Les tancades a facultats contra bolonya estan realitzades per una minoria d'estudiants, per contra de la majoria que diuen representar ells.
- Les tancades no són efectives a la lluita. La efectivitat de la lluita es dona gràcies a les mobilitzacions que "van convocar ells" el 22 d'octubre i 13 de desembre, i que en tot cas les ocupacions sorgeixen gràcies a "les seves manifestacions".
- Omisió total de que les convocatòries del 22 i el 13 foren convocades per més col·lectius, en el cas de Barcelona la del 22 per: AEP-SEPC-EeA-Assemblees del Raval i Mundet, i la del 13 per: CAE-SEPC (de fet el SE ni tansols convocava aquell dia...)
- Les assemblees de facultats són una minoria.
- Es queixen de que la premsa es centri massa en parlar de les assemblees, i no parlin d'ells.
- Diuen que convocaran vaga pel seu compte de cara als primeros mesos d'aquest nou any que comença."

I un pamflet ja mític sobre l'origen d'aquest Sindicat escrit per exmilitants desenganyats de Madrid:

http://www.klinamen.org/textos/sindicato_de_estudiantes.pdf

salut.

Aturem el procés de Bolonya ha dit...

Arreglat.

Adrià ha dit...

ups! Això, hauria estat bé d'assistir-hi, llàstima q me n'acabo d'enterar! q hi farem!

mireu això q han penjat a la web de la ub si encara no ho heu vist:
http://www.ub.edu/comint/eees/

i d'això q diuen al coment d'aqui dalt... mare meva, intentem no dividir-nos! és obvi q tots tenim punts de vista minimament diferents però cerquem un objectiu comú, no?

Unknown ha dit...

Company Adrià, és obvi que no. Només fa falta llegir els comentaris que estàn fent. Són ells solets que s'han desmarcat de les assemblees i l'experiència ens diu que no tenim res a guanyar amb ells.

Pel que fa la divisió, el SE està d'entrada d'esquenes als estudiants, prenent decisions 4 capos que no són estudiants i viuen del tema. Tenen por, igual que la resta de polítics, a que ens organitzem horitzontalment per lluitar.

Salut.

Galdric ha dit...

Salut i lluita!

"La lluita ens dóna tot allò que l'estat ens roba."