| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

divendres, 13 de febrer del 2009

El nou Campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils.

Aquest matí s’inaugurava el campus de Ca l’Aranyó de la Universitat Pompeu Fabra amb un clima de revolta. Ahir els seus estudiants van decidir ocupar-lo per protestar contra l’aplicació del Pla de Bolonya i contra la intervenció de les empreses privades en la construcció d’aquest nou campus i de les actuals polítiques universitàries. El rector, Josep Joan Moreso va donar l’autorització als Mossos d’Esquadra per accedir al recinte, els quals van arribar a les 21.30h per a desallotjar-los.

Els estudiants han arribat aquest matí a primera hora al campus i han preparat pancartes per manifestar-se en contra de les actuacions repressives d’ahir a la nit i de la política del rectorat en la reforma universitària del sistema educatiu. A les 12h aproximadament, s’ha començat una assemblea a la plaça del campus on s’havia de fer l’acte d’inauguració, el qual havia de començar a les 12.45h. Quan han arribat les autoritats polítiques, entre elles Josep Montilla, Jordi Hereu i Josep Huguet, i el rector de la UPF J.J. Moreso, un grup d’estudiants han sortit a rebre’ls amb crits i pancartes. Amb la resistència de les forces de seguretat, els convidats s’han refugiat a una sala amb accés restringit, on s’ha procedit a l’acte d’inauguració només amb la presència dels mitjans.

Al mateix temps, les estudiants s’han manifestat a la plaça, demanant la dimissió del rector i demostrant el rebuig pacíficament cap a la nova reforma universitària. Posteriorment, han llegit un manifest on expressaven el descontent vers el rector per permetre l’entrada de les forces de seguretat al recinte universitari i també queixant-se per la intrusió de empreses privades com Media Pro (la sexta) i Indra (enginyeria informàtica per l’armament) en la política universitària i la construcció del campus de Ca l’Aranyo. Finalment s’ha passat un vídeo a la mateixa zona que es va desocupar ahir, on sortien les imatges de la repressió exercida la nit anterior.

1 comentari:

Green Kokichi ha dit...

Neon signs are one of the best and brightest forms of advertising; neon signs last for many years when cared for properly.

We have the largest selection of neon clocks, custom neon clocks, Coke neon clocks, John Deere neon clocks, Ford, Chevy, Yankees and Mustang neon clocks. All of our neon clocks will add excitement to any room. Neon clocks look great with our Tiki bar neon signs as well as any of our signs for Budweiser neon beer signs, Miller neon beer signs, Corona neon beer signs and many other beer manufacturers.

Channel letters - We can take care of any of your needs for channel letters for both neon and LED. Our Channel letters are the best quality with the lowest price available anywhere. Channel letters attract new business day or night.
neon signs
Chimney Liners