| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dimarts, 20 de gener del 2009

Èxit de l'aula d'Estudis Universal


Afortunadament hi ha molts estudiants que es prenen seriosament la seva feina, tot i que la universitat no ho faci; és per aquest motiu que vam reconvertir la capella ocupada de la UB en una aula d'estudis autogestionada donada la manca de biblioteques obertes per la nit i durant els caps de setmana.
Al contrari que la biblioteca de Caixa Madrid, la nostra és anti-bolonya i a favor de l'ensenyament per a tothom: és autogestionada, l'hem fet des de la Tancada, s'adapta a les necessitats de nosaltres els estudiants.
BENVINGUTS, PASEU, PASEU!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Som un grup de contra informació universitària i d’opinions crítiques amb la Universitat Pública. Especialment dirigida als assemblearis independents i als encara no assemblearis de la UAB i la UB. Per desgràcia l’anonimat és per mantenir la contrainformació allunyada de pressions de tots els sectors universitaris.
http://contrainformacio.wordpress.com