| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dijous, 5 de febrer del 2009

Dos estudiants detinguts per manifestarse en contra de Bolonia

Una vegada més les manifestacions en contra del pla Bolonya a Barcelona han estat represaliades pels Mossos d'Esquadra.

Aquest matí, un grup d'estudiants pertanyents al SEPC s'ha manifestat davant la Conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa de Catalunya per protestar en contra de l'actitud coactiva i de criminalització presa per les autoritats universitàries enfront de les protestes estudiantils contra l’aplicació del Pla Bolonya. L'acte ha acabat amb dos estudiants detinguts pels mossos d'Esquadra i ha donat lloc a una concentració davant de la comissaria dels mossos d'esquadra en suport als estudiants detinguts.

La protesta ha començat a les vuit del matí quan diversos estudiants s'han encadenat i penjat de la façana de l'edifici institucional, mentre altres manifestants bloquejaven l'entrada. Amb aquesta acció, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans vol denunciar l'actitud coactiva i de criminalització iniciada per les autoritats universitàries vers les mobilitzacions en defensa de la universitat pública i de qualitat, i la desvinculació del màxim responsable d'aquest departament, Josep Huguet, davant el conflicte obert a les universitats catalanes. La reivindicació ha finalitzat amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra i la detenció de dos dels participants. Per això s'ha convocat, aquest migdia, una concentració davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a les Corts com a mostra de suport cap als detinguts.

Noticia TV3