| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dijous, 18 de desembre del 2008

Comunicat en resposta a la resolució dels expedients als estudiants de la UAB

CONTRA BOLONYA OCUPEM LES AULES

Lluís Ferrer, rector en funcions de la UAB, fa pública la resolució dels 28 expedients disciplinaris

Avui dia 17 de desembre del 2008 el Senyor Lluís Ferrer, rector en funcions de la Universitat Autònoma de Barcelona, en un Consell de govern celebrat a Barcelona i no al campus de Bellaterra, ha anunciat les resolucions definitives dels 28 expedients disciplinaris oberts.

Aquestes resolucions s'han concretat de la següent manera: 22 amonestacions públiques, 4 expulsions d'un any, una expulsió de 2 anys i una expulsió de 3 anys.

Avui es compleix un mes des de la primera ocupació de les Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, durant aquest mes les mobilitzacions estudiantils s'han incrementat materialitzant-se en 6 facultats ocupades: la Facultat de Lletres, la Facultat de Comunicació, la Facultat de Psicologia, la Facultat de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències i Biociències a la UAB, a les que s'hi ha de sumar les ocupacions de la UB, UdL i UdG a part de les que s'estan realitzant a València, Illes Balears, Madrid, Sevilla, Saragossa, etc.

Donat que les negociacions han romàs estancades durant les últimes setmanes, els estudiants van decidir desocupar les aules dilluns 15 de desembre com a gest significatiu de la voluntat de mantenir el diàleg i d'avançar a les negociacions. Per aquest motiu ens hem traslladat al Rectorat, perquè el nostre rector, era la única persona amb capacitat absoluta de resoldre aquests expedients. La seva resposta ha estat clara i contundent: l'expulsió de sis dels nostres companys i companyes.

Tant el nou equip de Rectorat com l'actual en funcions, no han intentat un diàleg amb nosaltres, tot i saber la nostra voluntat negociadora des del principi de les mobilitzacions. Ara estem al Rectorat, ens tenen més a prop que mai, però ja ho han demostrat, ells no dialoguen, ells no negocien, ells actuen.

És per això que des del comitè contra Bolonya s'exposa:

L'expulsió de 6 companyes no serà el mitjà per a silenciar la veu del moviment estudiantil.

Exigim que la Dcta. Anna Ripoll és pronunciï al respecte d'aquesta resolució després de les seves declaracions de mantenir obert el diàleg i la possibilitat de negociar.

Exigim que la UAB respecti la veu dels estudiants que per majoria absoluta han donat la seva representació de les Assemblees d'Estudiants als Òrgans de Govern.

Exigim la retirada immediata de tots els expedients i resolucions emeses per l'equip de Govern en funcions de la UAB.

Els estudiants tenim veu, fet que s'ha fet palès al llarg d'aquest mes de mobilitzacions continuades. I és per aquesta raó que demanem a tot l'estudiantat que aixequi la seva veu un cop més per denunciar la repressió que s'està patint a la comunitat estudiantil, i evitar la imposició, una vegada més, de l'aplicació de l'EEES.

2 comentaris:

LoadNeo ha dit...

Todo lo anterior nos debe prevenir sobre dos prejuicios frecuentes, a saber: 1) la celebración de asambleas no es en sí misma una garantía de cambio social o de democracia, ya que puede ser un mecanismo perfectamente reproductor de desigualdades y opresiones sociales; 2) las diferencias entre tipos de asambleas, organizaciones en las que se inscriben, frecuencia y forma de desarrollo de las reuniones, etc. son importantes y, en lugar de pasarlas por alto, sería acertado percibir lo que aporta cada una y en qué están limitadas. Lo que quiero decir, por tanto, es que no es suficientemente clarificador el que un colectivo se identifique como “asambleario” porque tantas virtudes pueden comportar los diferentes modelos de asamblea de otros colectivos no definidos con ese rótulo, como defectos pueden arrastrar los primeros con algunas o muchas de sus prácticas internas a las asambleas o impregnando el resto de su vida social.

http://www.nodo50.org/ekintza/article.php3?id_article=73


Referéndum:
Mecanismo político de consulta mediante el voto, que se hace al pueblo sobre asuntos de interés nacional y a la que sólo se puede responder con sí o no. (referéndum)

http://www.diccionarioenlared.com.ar/largo/refer%E9ndum.html

Galdric ha dit...

LoadNeo il gonzo jajaja. bon comment. però ja sabem d q parlem, quan ens referim al tema.



expedients:
no hi haurà pau si no hi ha justícia!! prou repressió!!



"perros, guardianes del orden y la ley, asesinos a sueldo, abuso de poder"

Nos queda la rábia y los sueños!! Vamos a invocar a Severinooooo