| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

divendres, 19 de desembre del 2008

Crida a la concentració a la central UB

Avui divendres a les 19h serà el moment en que vàries facultats ocupades de les diferents universitats de Barcelona es traslladaran al Rectorat de la UB a mantenir l'ocupació d'aquest edifici (ja ocupat des del 20 de novembre) durant tot el Nadal. Volem convidar a tothom, activistes, col·lectius i moviments socials a venir i donar suport a aquesta lluita dels estudiants que té una intensitat que no es veia des de feia molts anys, més quan aquesta lluita està sent fortament criminalitzada a nivell mediàtic. A més, es demanarà la retirada de les 6 expulsions que el Rectorat de la UAB ha decidir dur a terme a estudiants que es van mobilitzar el curs passat contra Bolonya en el campus de la UAB. Unes expulsions gravíssimes, que s'han dut a terme utilitzant un reglament franquista del 1954 i que suposen un fre al diàleg i un atac al conjunt del moviment estudiantil.Es realitzarà una roda de premsa i continuació s'obrirà el micròfon als moviments socials perquè puguin transmetre els seus missatges.
Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants, dijous 18 de desembre de 2008

1 comentari:

Galdric ha dit...

endavant amb la lluita! no ens faran creure q no tenim raó d'existir!! no ens aturaran! ocupar és vèncer! el temps ens donarà molt la raó!!!!!! la lluita és lúnic camí, contra la repressió, el neoliberalisme, el terrorisme d'estat i la pobresa. no suporto akets cabrons q torturen la lliure expressió pacífica i els seus amos que ja no volen parlar de res referent a la redistribució econòmica ni la lluita de classes.
porcs i gossos a punta pala. endavant companyxs!! ens veiem a les aules i al carrer!! amunt les barricades