| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

dissabte, 31 de gener del 2009

JORNADES DE REFLEXIÓ sobre el CONEIXEMENT I L’ART EN LA SOCIETAT

A la CENTRAL de la UB (Plça. Universitat)

DISSABTE 31

DIUMENGE 1
Ens trobem davant d’una crisi estructural del model de societat en la qual vivim, hem de qüestionar urgentment les bases que la fonamenten, i l’educació n’és el pilar principal. Les estudiants de la Facultat de Belles Arts fem una crida a tots i totes, a la reflexió sobre el coneixement en el seu conjunt, i sobre el paper que té l’art dins de la societat per reformular les nostres identitats, tant subjectives com col·lectives. Quin paper creus que han de jugar els nostres coneixements i les pràctiques artístiques dins d’aquesta transformació social?

DISSABTE 31 CONEIXEMENT T
A les 11:00 organitzem tertúlies en grups de 4 o 5 persones, per debatre sobre punts concrets dins del gran tema, fins l’hora de menjar
A les 17:00 exposem les conclusions de cada tertúlia i obrim un debat entre totes
DIUMENGE 1 ART I SOCIETAT
A les 11:00 organitzem tertúlies en grups de 4 o 5 persones, per debatre sobre punts concrets dins del gran tema, fins l’hora de menjar
A les 17:00 exposem les conclusions de cada tertúlia i obrim un debat entre totesEns trobem davant d'una crisi estructural del model de societat en la que vivim, hem de qüestionar urgentment les bases que la fonamenten, i l'educació n'és el pilar principal.
Us esperem a TOTES i TOTS
Et convidem a fer la màxima difusió entre les teves companyes.