| ÚLTIMES NOTÍCIES |

Canviem de bloc!!!

tancadaalacentral.wordpress.com

Entra-hi!




13/02/'9
Es convoca una concentració
avui a les 16h davant de la Comissionada d'universitats i empressa (Laietana 33) per llegir un comunicat de premsa després de la trobada prèvia a la Taula Nacional per la universitat pública.
13/02/09
El nou campus de la Pompeu inaugurat per les protestes estudiantils (més informació abaix)
12/02/09

Això és un missatge URGENT! Els Mossos han aparegut a la Universitat Pompeu Fabra al CAMPUS POBLE NOU i sembla que hi haurà desallotjament! Es CONVOCA CONCENTRACIÓ ARA!(22:36h) (més informació abaix)
c/ Boronat nº38
Notícies anteriors
INFO Comunicació per ràdio - ContraBanda - Cadena Ser

divendres, 23 de gener del 2009

Un altre cop la conselleria Huguet menteix

En referència a l'article de la vanguardia http://www.lavanguardia.es/premium/epaper/20090123/53625008939.html ens agradaria transmetre que la informació donada per Blanca Palmada no es correspon amb la realitat. Per començar, hem de desmentir la confirmació que un membre de la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants (CAE) participarà a la Taula Nacional per la Universitat Pública. Volem deixar clar que les assemblees no s'han pronunciat al respecte.
Quan des de les assemblees es va proposar una taula de diàleg (reivindicació dels i les estudiants des de fa mesos i no pas invenció del Govern) es feia en un sentit molt diferent: la Taula de diàleg és una eina fonamental que no es pot fer a corre-cuita ni amb la intenció de posar pedaços a un pla que ja està demostrant la seva ineficiència. El diàleg s'ha de poder produïr en condicions i amb garanties d'eficàcia, després d'un referendum vinculant de tota la comunitat universitària i en el marc d'una moratòria real que permeti aplicar els resultats d'aquesta taula.
Volem expressar el nostre enuig al donar per fet el posicionament de la CAE i les "converses" amb els estudiants tancats, quan no s'han dut a terme. Alhora, volem expressar el nostre enuig al donar per fet que ens conformarem amb una Taula ficticia, feta amb presses i per calmar l'alarma social, sense cap voluntat de canvi real.